NL gratis verzendkosten vanaf €50 . BE gratis verzendkosten vanaf €90
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Fossielen / Ammoniet
Ammonieten zijn al meer dan 60 miljoenen jaar geleden uitgestorven en kan je vinden in verschillende afmetingen van van minder dan 1cm tot bijna 2,5 meter doorsnee!  Buiten dat de Ammoniet een geweldig stukje historie is wat er heeft geleefd op de aarde bezit hij ook over een sterk aardende werking. 

Ammonieten als spirituele gidsen


Ammonieten zijn als tijdscapsules van het verre verleden en worden beschouwd als spirituele gidsen die ons kunnen helpen bij persoonlijke transformatie en groei. Door hun eeuwenoude energie kunnen ammonieten ons in contact brengen met onze diepste innerlijke wijsheid en ons begeleiden op ons spirituele pad. Ze worden vaak gebruikt tijdens meditatie en rituelen om balans en harmonie te bevorderen.

De helende energie van ammonieten


Naast hun spirituele betekenis, worden ammonieten ook geassocieerd met helende energieën. Ze worden beschouwd als krachtige aardende stenen die stabiliteit en balans kunnen brengen in ons leven. Ammonieten kunnen helpen bij het loslaten van negatieve energieën en blokkades, waardoor er ruimte ontstaat voor groei en transformatie. Het dragen of plaatsen van ammonieten in je leefruimte kan een gevoel van rust en sereniteit bevorderen.

In de winkel hebben wij vaak meer Ammonieten staan dan op de website. Waaronder een exemplaar van ruim 25 kg. Neem contact met ons op voor meer informatie!


Weergave:


Bezig met laden...
Ammoniet hanger
Hanger van Ammoniet. Circa 33mm x 7mm dik en rond de 9 gram. De prijs is per stuk.
8,99 incl. btw

Contactgegevens

info@nonabatu.nl
KvK-nummer: 77568591
BTW: 003210038B17

Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.